•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Verdi Enterijeri

Plakari po meri

Sve česć zahtev koji prati savremeni način življenja je svakako maksimalno iskorišćenje prostora u nasim domovima. Tu stupa na scenu ugradni plakar. Neograničene mogućnosti u pogledu dizajna, odabira materijala, organizacije unutrasnjeg prostora i funkcionalnog uklapanja u sve prostorije dovele su do toga da je plakar postao nezaobilazan element svakog životnog prostora. Plakare možemo uklopiti u svaki stil enterijera, čak i tradicionalan. Treba samo voditi računa da izbor materijala i veličina odgovara i prostoriji odnosno nameni plakara i da se uklopi u ambijent.

Prema nameni i prema enterijeru u koji ih treba ugraditi, biramo jednu od tri osnovne vrste plakara:

Plakari sa kliznim vratima

Prakticni naročito po pitanju ustede prostora, plakari sa kliznim vratima imaju izuzetno moderan izgled. Sastavljeni su od dekorativnih panela koji se biraju u odnosu na Vas enterijer. Najbolji su kad je u pitanju ušteda prostora jer ne opterećuju ni na koji način prostor okolo. Vrata tj. paneli se pomeraju po šinama koje su ugrađene u pod i plafon. Vrata se mogu sastojati od 2, 3 cak i 6 panela. Svi paneli mogu biti urađeni sa ogledalima što posebno odgovara malim prostorijama. Upotreba dekorativnog stakla je takode zastupljena i vrlo popularna zbog različitih motiva koji se na staklu mogu nalaziti. Raznovrsnost u bojama i teksturama savremenih materijala daje neograničene mogućnosti za kombinovanje i oblikovanje a sve u skladu sa Vašim prostorom, ukusom i senzibilitetom.

Plakari se rade od visokokvalitetnih materijala koji zadovoljavaju sve standarde EU. Mehanizmi koji se ugraduje u klizna vrata nisu štetni za cčovekovu okolinu. Kada su u pitanju idejna rešenja za plakare tu ne postoje prepreke. U saradnji sa Vama, doćicemo do rešenja kojim će obe strane biti zadovoljne.

Plakari sa klasicnim vratima

Plakari sa panelima na bocno vesanje su ustvari plakari sa klasicnim vratima. Oni zato imaju prednost klasicnih ormara - pristup unutrasnjosti plakara je totalan. Ali, zato imaju i jednu losu stranu, nuyan prostor ispred od oko 50 do 60cm za otvaranje. Vrata ovih plakara mogu u potpunosti biti izradena u stilu vaseg namestaja, pa tako mogu odlicno da se uklope i sa stilskim namestajem.

U zavisnosti od toga za koju vrstu otvaranja se odlucite, moracete da se odlucite i za odredeni raspored unutrasnjih elemenata. Ipak, i pored tog ogranicenja, danas je veoma lako svaki ugradni plakar apsolutno prilagoditi svojim potrebama. Raznovrstan okov i elementi omogucuju da se svaki iskoristi maksimalno. Za male plakare dobro je razmisliti o okretnim tzv karusel elementima, fioke mogu biti razlicitih dimenzija, moyete obezbediti poseban prostor i za cipele i za sitnice itd. Ne zaboravite da svoj plakar dobro osvetlite. To ce svakodnevnu potragu uciniti mnogo laksom.

Plakari sa harmonika vratima

Plakari sa harmonika vratima omogucavaju pristup prakticno celom unutrasnjem prostoru odjednom. Na prvi pogled znate sta sve sadryi vas plakar. Ova vrsta plakara je idealna za povrsine male sirine.

Verdi Enterijeri

Prepoznatljiv brend u odnosu na nivo kvalieta i identitet rada. Unaprećenje tehnologije, kvaliteta ponude i obima funkcije na svim nivoima zahteva. Primena kvalitetnih materijala nezavisno od kompleksnosti zahteva. Posvećenost kvalitetu, funkcionalnosti, izradi i zadovoljstvu klijenata. Modernizovanje funkcije sa ciljem dostizanja vodeće uloge u proizvodnji i kvalitetu usluge korak ispred. Usvajanje visokih normi kvaliteta proizvoda, tehnološkog procesa i zaštite životne sredine.

©2015 Verdi® Enterijeri. 11000 Beograd Srbija