•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Verdi Enterijeri

Kvalitet

Unapređenje tehnologije, kvaliteta ponude i obima funkcije na svim nivoima zahteva. Primena kvalitetnih materijala nezavisno od kompleksnosti zahteva. Posvećenost kvalitetu, funkcionalnosti, izradi i zadovoljstvu klijenata.

Modernizovanje funkcije sa ciljem dostizanja vodeće uloge u proizvodnji i kvalitetu usluge korak ispred. Usvajanje visokih normi kvaliteta proizvoda, tehnološkog procesa i zaštite životne sredine. Stvaranje dodatne vrednosti u projektovanju, proizvodnji, montaži i inženjeringu uz potpunu orijentaciju usmerenu na zadovoljstvu klijenata. Širok opseg primene delatnosti radi ispunjenja svih zahteva tržišta, kvaliteta ponude i raznovrsnosti. Investiranje u tehničko - tehnološki proces, prirodne i kvalitetne proizvode, u skladu sa zaštitom životne sredine.

Prepoznatljiv kvalitet, tehničke inovacije i novi odgovori. Kvalitetom proizvoda i usluga vodeća uloga na domaćem i prepoznatljivo ime na globalnom tržištu.

Od 2015 godine firma Verdi Enterijeri je sertifikovana kao industrijski partner kompanije DuPont Corian.

Verdi Enterijeri

Prepoznatljiv brend u odnosu na nivo kvalieta i identitet rada. Unaprećenje tehnologije, kvaliteta ponude i obima funkcije na svim nivoima zahteva. Primena kvalitetnih materijala nezavisno od kompleksnosti zahteva. Posvećenost kvalitetu, funkcionalnosti, izradi i zadovoljstvu klijenata. Modernizovanje funkcije sa ciljem dostizanja vodeće uloge u proizvodnji i kvalitetu usluge korak ispred. Usvajanje visokih normi kvaliteta proizvoda, tehnološkog procesa i zaštite životne sredine.

©2015 Verdi® Enterijeri. 11000 Beograd Srbija