•  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Verdi Enterijeri

Mediterranean Cliff

Projekat "Mediterranean Cliff" je arhitektonski poduhvat kojim je počela 2016 godina. Na samoj litici o koju se prelamaju talasi tamnoplavog Jadrana, arhitekta Nikola Milanović dobio je viziju enterijera koji bi spojio nesvakidašnji krajolik sa zahtevima modernog življenja. Nije slučajno da je za realizaciju ovog projekta odabrana kompanija Verdi Enterijeri. Kada novac nije ograničavajući faktor projekat postaje daleko kompleksniji - jer nema kompromisa. Sve je moralo biti izrađeno od najkvalitetnijih materijala, svaki element brižljivo i precizno izrađen ili odabran. U ovoj kući uživa se svim čulima. Tim Verdi Enterijera je uspeo da u potpunosti realizuje zamisli brilijantnog arhitekte od kojih zastaje dah svakome ko uđe u prostor - sve sto se može videti i dodirnuti je prefinjeno. Miris talasa i njihov zvuk daju ambijentu mediteranski duh. Preostalo je samo majstoru kulinarstva da u večitoj Miele tehnici pokaže svoje umeće i probudi čulo ukusa ...

 • Plemenitost svih elemenata enterijera i izražajnost njihovih tekstura mogu se postići samo virtuoznim projektantskim i zanatskim umećem. Radna ploča i zidna leđa su izrađeni od paljenog granita. Unutrašnjost kuhinje izrađena je od kompakta. U potpunosti je vodootporna.

 • Kuhinja sa pogledom na Mediteran. Najkvalitetniji materijali i vizija utkana majstorijama u svakom detalju oplemenjuju prostor toplinom

 • BLUM Aventos Servo Drive - Dovoljan je lagani dodir na front - i frontovi se već otvaraju. Čak se i veliki i teški frontovi kreću nagore, kao da ne postoji gravitacija. Još jedan dodir na ivicu i front se spušta.

 • HETTICH Arhitech fijoke - genijalan koncept visoke nosivosti i trajnosti, glatno kliza uz atraktivan izgled. Front je debljine 6mm (u poređenju sa standardnom dimenzijom 18mm).

 • Tekstura drveta je detalj na kome je posvecena posebna pažnja - godovi na frontovima se nastavljaju i čine celinu stvarajuci utisak da je cela kuhinja izrađena od jednog komada drveta. LED rasveta promenjivog intenziteta svetla. Dimovanje se vrši preko senzora pokreta.

 • Kuhinjska tehnika je ugrađena prema strogim zahtevima proizvođača Miele. Posebno je praktična topla fijoka za podgrevanje hrane ili održavanje njene temperature. Sokla od aluminijuma je izrađena namenski za ovu kuhinju. Dizajnirani ventilacioni otvori su precizno prosečeni laserom.

 • Prednja strana je peskirano, kaljeno i emajlirano staklo. Svako krilo vrata tesko je preko 70kg i zahvaljujući HETTICH mehanizmima visoke nosivosti otvaraju se lako i glatko

Plakari su izrađeni sa HETTICH Top line XL mehanizmima visoke nosivosti i trajnosti. Prednja strana je peskirano, kaljeno i emajlirano staklo. Garderober na površinui 8kvm zatvoren je kliznim vratima sa frontovima od stakla

Verdi Enterijeri

Prepoznatljiv brend u odnosu na nivo kvalieta i identitet rada. Unaprećenje tehnologije, kvaliteta ponude i obima funkcije na svim nivoima zahteva. Primena kvalitetnih materijala nezavisno od kompleksnosti zahteva. Posvećenost kvalitetu, funkcionalnosti, izradi i zadovoljstvu klijenata. Modernizovanje funkcije sa ciljem dostizanja vodeće uloge u proizvodnji i kvalitetu usluge korak ispred. Usvajanje visokih normi kvaliteta proizvoda, tehnološkog procesa i zaštite životne sredine.

©2015 Verdi® Enterijeri. 11000 Beograd Srbija